Een verkeersongeval gaat niemand in de koude kleren zitten. Als een verkeersongeval bij een slachtoffer letsel veroorzaakt, is de impact nog veel groter. Er komt van alles op het slachtoffer af.

Kwetsbare positie

U heeft niet alleen te maken met medische behandelingen maar ook met uw emotionele verwerking van het verkeersongeval. Ook komt er allerlei administratieve rompslomp op u af zoals het lezen van polissen en het invullen van formulieren. In deze toestand wordt het slachtoffer dan ook nog benaderd door de schade expert van degene die het verkeersongeluk heeft veroorzaakt. Deze komt op voor het belang van de aansprakelijke verzekeraar. Zie onder deze omstandigheden maar eens voor uw eigen belangen op te komen.

Jarenlange ervaring

In het verkeer gelden specifieke regels ten aanzien van de aansprakelijkheid. Wij beschikken over deze specifieke kennis en hebben jarenlange ervaring met het aantonen van aansprakelijkheid op het gebied van een verkeersongeval. Wij staan u juridisch bij tijdens het verhalen van uw letselschadeclaim en nemen u hiermee die zorg uit handen.

Whiplash

Ook een whiplash is vaak een gevolg van een verkeersongeluk. Hiervoor beschikken wij over de nodige ervaring en deskundigheid en laten wij ons bijstaan door onze vaste medisch adviseurs.

Een eerlijke vergoeding

Het is al vervelend genoeg als u letselschade oploopt. Wij willen ons voor u inspannen zodat u zich kunt richten op het herstel van uw gezondheid en weinig zorgen maakt over uw financiële situatie. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk voor een eerlijke en rechtelijke schadevergoeding.

U kunt ons altijd mailen en bellen op 0800-0815 voor kosteloos advies. Indien u het prettiger vindt, kunt u uw vraag versturen via onze invulformulier Indien nodig kunnen wij u ook thuis bezoeken.